Fabricació de rètols a Barcelona

Senyalització interior a Barcelona

A Pictograma realitzem rètols per a interiors I decoració. Consulti’ns sense compromís.

senyalització interior a Barcelona

Un dels serveis més demandats pels nostres clients en el que a rètols es refereix se centra en els espais interiors i decoració. Un interior bé decorat no només dóna una bona imatge de l’empresa, habitatge o oficina sinó que facilitarà una pau i assossec únic a l’espai. Existeixen moltes formes de donar un estil propi als espais i la utilització de rètols i senyalització interior és una d’elles.

Realitzem senyalització interior de tot tipus d’espais.

La decoració interior amb vinils adhesius i impresos és un sector que ara mateix està en auge, ja que es pot aplicar a tot tipus de negocis i es pot realitzar sobre tot tipus de superfícies, com vidrieres, cristalls o parets, entre altres. La fi principal de la decoració interior és donar colorit a les parets amb fotos, textos i fins i tot informacions (molt comú en els museus, per exemple). Existeixen opcions per a tots els gustos i necessitats, vostè el que tan sols ha de fer és posar-se en contacte amb nosaltres, explicar-nos el que necessita i a partir d’aquest moment l’assessorarem personalment durant tot el procés.

A part de per decorar, els rètols i vinils serveixen també per senyalitzar, alguna cosa fonamental en espais públics, edificis d’institucions o museus. Si tanquem els ulls i pensem en qualsevol espai públic podrem adonar-nos de la quantitat de senyalització interior que existeix: senyals per sortides d’emergència, senyals que indiquen com arribar a un lloc concret, indicacions dels banys o serveis d’informació. El nostre món està ple de senyals i des de Pictograma contribuïm al fet que així sigui.

SOM ESPECIALISTES EN LA SENYALITZACIÓ INTERIOR A BARCELONA

 

RÈTOLS INFORMATIUS

Es tracta dels rètols més comuns, presents en museus, botigues, edificis concorreguts, etc.
PRIVATITZAR ESPAIS

Una altra de les aplicacions dels nostres vinils i rètols és per privatitzar o separar espais.
LÀMINES DE CONTROL SOLAR

Per vidrieres exteriors. Serveixen per enfosquir l’interior, evitant que entrin directament els rajos del sol (aquesta aplicació és perfecta per oficines o despatxos amb grans vidrieres)

PICTOGRAMA

  Carrer Tamarit, 81,
Barcelona, 08004, (Barcelona)

  934 514 655

Cercador

QR

Generador de Códigos QR Codes