Fabricació de rètols a Barcelona

Senyalització exterior a Barcelona

A Pictograma realitzem rètols per espais exteriors i negocis. Consulti’ns ara mateix

senyalització exterior a Barcelona

A Pictograma estem especialitzats en la fabricació de tot tipus de senyals, tant interiors com exteriors. Aquest tipus de senyals i rètols serveixen per donar informació rellevant a tot tipus de persones i usuaris, com per exemple una adreça, una sortida, la ubicació d’una empresa o les indicacions d’emergència, entre altres. Dit això, la senyalització exterior no és només merament informativa sinó que proporciona un servei útil al ciutadà en diferents aspectes.

Igual que ocorre amb els rètols per interiors, la senyalització exterior es pot fabricar en diferents mides i pot ser tant lluminosa com no lluminosa. Seguint la mateixa línia que amb els altres tipus de productes que fabriquem, el servei és totalment personalitzat i està adaptat a les necessitats i sol·licituts dels nostres clients. A Pictograma desenvolupem treballs de senyalització exterior a Barcelona per a qualsevol tipus de client o edificació, encara que els hotels, escoles, hospitals, estacionaments públics i oficines solen ser els nostres principals benefactors.

Senyalització exterior, una forma de deixar-se veure al món.

La senyalització exterior ocupa un lloc fonamental en la ment de molts empresaris, que volen donar una bona imatge de la seva empresa i donar-se a conèixer a la resta del món. És fonamental que el rètol tingui un disseny atractiu i estigui col·locat en un lloc estratègic, bé pel pas abundant de vianants o per la utilitat. Per descomptat, tota la senyalització exterior que desenvolupem a Pictograma està feta amb materials de gran resistència (tenint en compte que han d’estar a l’aire lliure i sotmesos a les inclemències meteorològiques).

ESPECIALISTES EN SENYALITZACIÓ EXTERIOR

Senyalització d’estacionaments
Plaques corporatives
Senyals orientatives
Plans de localització
Panells publicitaris

PICTOGRAMA

  Carrer Tamarit, 81,
Barcelona, 08004, (Barcelona)

  934 514 655

Cercador

QR

Generador de Códigos QR Codes