Fabricació de rètols a Barcelona

Rètols lluminosos a Barcelona

Els rètols lluminosos que realitzem a Pictograma sorprenen pel seu disseny i qualitat

rètols lluminosos a Barcelona

Els rètols lluminosos formen part de l’estètica de les ciutats des de fa bastants anys. Serveixen per identificar els locals comercials i, a la pràctica es tracta forma de donar-se a conèixer, de cridar l’atenció i d’il·luminar la ciutat. Imaginem una ciutat sense rètols lluminosos d’establiments, en aquest cas ens trobaríem amb els carrers foscos, sense vida i sense el toc de color que donen els rètols lluminosos a Barcelona.

A Pictograma estem especialitzats en la realització, disseny i col·locació de tot tipus de rètols lluminosos amb la última tecnologia LED. Els rètols que realitzem es poden dissenyar i aplicar sobre tot tipus de superfícies i en diferents mides, depenent de les necessitats dels nostres clients. També fem reparació i modernització de rètols amb instal·lacions antigues i de neó

DE QUÈ ENS ENCARREGUEM A PICTOGRAMA

Els rètols lluminosos que desenvolupem a Pictograma són tots personalitzats i estan adaptats al seu espai, gustos i necessitats. Podem fer-nos càrrec només del disseny i fabricació (i vostè ho col·loca) o pot contractar també el nostre servei d’instal·lació, realitzat per professionals amb una dilatada carrera laboral a l’esquena. En qualsevol cas li garantim la màxima garantia i qualitat i en els productes i serveis prestats.

RÈTOLS LLUMINOSOS A BARCELONA
Són molts els treballs que desenvolupem a Pictograma, destaquen els següents:
Rètols de disseny
Rètols de nova generació, il·luminats amb led
Rètols rectangulars plans o d’elements corporis
Rètols tradicionals en fusta, neó o ferro oxidat.

PICTOGRAMA

  Carrer Tamarit, 81,
Barcelona, 08004, (Barcelona)

  934 514 655

Cercador

QR

Generador de Códigos QR Codes