Fabricació de rètols a Barcelona

Empresa de rètols a Barcelona

A Pictograma estem especialitzats en el disseny i realització de tot tipus de rètols a Barcelona

El sector de la retolació i la impressió digital és un dels que més ha evolucionat al llarg dels anys i es manté en contant transformació gràcies, en part, a les noves tecnologies aplicades als sistemes d’impressió. A Pictograma no ens quedem enrere i renovem any rere any els nostres sistemes i formes de treball amb un únic objectiu: complir amb les expectatives i sol·licituts de tots els nostres clients.

empresa de rètols a Barcelona

Serveis professionals de retolació des de 1985

La nostra empresa de rètols a Barcelona està especialitzada, des de 1985, en la fabricació, col·locació i manteniment de tot tipus de rètols a Barcelona. A més, oferim una altra sèrie de serveis relacionats, com la realització de lletres de volum, la construcció i col·locació de vinils o els nostres treballs de publicitat per empreses.

Si tens pensat instal·lar un nou rètol a la façana de la seva botiga, necessita senyalitzar correctament l’interior d’un edifici o vol fer una publicitat concreta del seu producte estrella, truqui a Pictograma i l’ajudarem amb tot. Pot portar-nos el disseny del seu logotip o publicitat i ho imprimim en el format i mida triat o, si tan sols té una idea però res més, podem fer-nos càrrec també del disseny seguint les seves directrius. Si no té el rètol desitjant en el seu establiment és perquè no vol perquè nosaltres l’hi posem molt més fàcil.

L’àmplia varietat de serveis i opcions que posem a la seva disposició a la nostra empresa de rètols a Barcelona fa que puguem treballar per pràcticament tot tipus de clients, des d’empreses i autònoms fins a particulars que tenen una necessitat concreta pel que fa a retolació interior o exterior.

SERVEI DE RETOLACIÓ I IMPRESSIÓ
Imprimim en tot tipus de superfícies i suports, com adhesius, PVC o metacrilat, entra altres.
Demani’ns més informació ara mateix

PICTOGRAMA

  Carrer Tamarit, 81,
Barcelona, 08004, (Barcelona)

  934 514 655

Cercador

QR

Generador de Códigos QR Codes